Poliklinika Provena
Poliklinika Provena
Poliklinika Provena
Poliklinika Provena
Poliklinika Provena
Poliklinika Provena

PREGLED ZAHVATA

PREGLED TRETMANA

AQUAMID® - Povećanje volumena usana

AQUAMID® - Povećanje volumena usana

AQUAMID® - Povećanje volumena usana

AQUAMID® - AKO TRAŽITE TRAJNU LJEPOTU

ESTETSKA REVOLUCIJA Estetske korekcije koje ne blijede ili nestanu nakon nekoliko mjeseci. Bez neugode i oporavljanja, bez kirurških zahvata, a ipak sa brzim i trajnim rezultatom.

ČINJENICE O AQUAMID®-u Aquamid® je revolucionarni novi proizvod u estetskoj kirurgiji. Aquamid® je potpuno proziran gel koji sadrži 97,5% vode i 2,5% polimera. Ovaj jedinstveni gel injektira se ispod kože lica s tankom iglom, gdje odmah postiže svoju namjenu. Aquamid® je ne-resorptivan, trajni injektabilni implantat za korekcije na licu.

BRZO I JEDNOSTAVNO Za estetske korekcije s Aquamid®-om nije potrebna hospitalizacija, niti opća anestezija, ni vrijeme oporavka. Nakon injekcije nećete osjetiti gotovo nikakvu nelagodu, i možete se odmah uputiti kući ili vratiti na posao. Upotrebljava se jako mala igla pa je bol minimalna. S Aquamid®-om je učinak odmah vidljiv. Doktor može laganom masažom tretiranog područja postići konture točno kakve ste željeli. U većini slučajeva preporuča se izvođenje dva tretmana u razmaku od dva tjedna ili više u cilju postizanja željene korekcije. Kada je tretman gotov više nije potrebno ponavljanje kao sa drugim proizvodima. Dodatnim injekcijama mogu se održavati željeni rezultati, akose sa starenjem ukaže potreba.

SIGURNOST Aquamid® se uspješno koristi više od 10 godina. Za to vrijeme Aquamid® je primijenjen kod više od 40.000 pacijenata. Sva istraživanja i dokumentacija isključuju bilo kakvu toksičnost ili izazivanje alergijskih reakcija. Nakon primjene Aquamid®-a ne dolazi do stvrdnjavanja niti migracije s područja aplikacije. Estetskim rezultatom dvije godine nakon injekcije zadovoljno je 98% pacijenata.

KOREKCIJE NA LICU S AQUAMID®-om - tretman bora i nabora, na primjer: nazolabijalni nabor, duboki kutevi ustiju i slično. - povećanje usana - korekcija ožiljaka od akni - povećanje brade i jagodičnih lukova - povećanje udubljenih obraza - druge korekcije lica


Aquamid RECONSTRUCTION

NAPREDAK U FILERIMA Krajem 20-tog stoljeća nagli porast estetskih, medicinskih ili psihosomatskih zahvata doveo je do poplave tržišta s različitim filerima, od sintetskih do prirodnih, svaki sa svojim dobrim i lošim stranama, i ograničenjima u vremenu trajanja, nakon kojeg je potrebno ponoviti kirurški zahvat. S dolaskom injekcijskih filera smanjila se je potreba za invazivnim zahvatima za mnoge indikacije. Tradicionalni fileri ipak nisu rješili glavni problem vezan uz injekcijske filere – resorpciju i potrebu za naknadnim nadopunama. Aquamid® Reconstruction uspješno rješava ovaj problem upotrebom jedinstvene proizvodne tehnike koja prilagođava vodom-saturirane injekcije za individualne indikacije. Aquamid® Reconstruction je daljnji napredak u proizvodnji nove generacije filera za meka tkiva. Zadovoljava sve zahtjeve idealnog injektibilnog filera budući da je atoksičan, biokompatibilan, dugotrajan, trenutnog učinka i jednostavan za upotrebu, a ne izaziva alergijske, ni imunološke reakcije.

AQUAMID® RECONSTRUCTION HYDROGEL - JEDNOSTAVAN I SIGURAN Aquamid® Reconstruction daje odovor na zahtjeve kirurga za imunološki inaktivnoim i homogenim, atoksičnim, ne-resorptivnim, ne-alergenim, filerom koji ima trenutni učinak, a dugotrajan je i zadržava svoje osobine. Aquamid® Reconstruction sa 97,5 % ima najveći udio vode od svih filera, sa jedinstveno dizajniranom molekularnom strukturom koja omogućava izmjenu vode s okolnim tkivom bez gubitka oblika i efekta. Neresorptivan i otporan na migraciju, hidrogel Aquamid® Reconstruction je ne-alergen, a zahvaljujući svojoj elastičnosti i viskoznosti postaje integrirani dio tkiva. Ove jedinstvene osobine čine ovaj biokompatibilni filer jednostavnim i sigurnim za upotrebu, s trenutnim učinkom bez potrebnog vremena za oporavak. Kirurzima Aquamid® Reconstruction omogućava jednostavnu aplikaciju i odlične rezultate kod različitih zahvata. Hidrogel je proizveden u strogim uvjetima kontrole kvalitete u Danskoj. Zbog molekularne strukture u proizvodnom procesu svaka serija proizvoda je ujednačena , homogena i izrađena za određene indikacije.

INDIKACIJE I RJEŠENJA Posljednih 20 godina razvile su se mnoge nove metode i tehnike estetske korekcije i rekonstrukcije. S njima se razvila i nova generacija filera – injektabilni fileri. Osjetljivost nekih područja tijela, a posebno lica u samopouzdanju i kvaliteti života, zahtjeva sigurna, dugotrajna rješenja, što manje invazivna, i koja ne ostavljaju ožiljke. Aquamid® Reconstruction pruža kirurgu i pacijentu siguran, potpuno ispitan implantat, koji se jednostavno primjenjuje i nema opravka nakon tretmana.

INDIKACIJE ZA AQUAMID® RECONSTRUCTION - povećanje obraza - povećanje brade - kongenitalne asimetrije i udubljenja - duboki nazo-labialni nabori - lipoatrofija - povećanje vilice - post-traumatske/ kirurške korekcije - plastika nosa - obrada ožiljaka - druge indikacije kod kojih je potrebno povećati volumen

IZBOR INJEKTIBILNOG FILERA ZA ODGOVARAJUĆE INDIKACIJE - najviši sadržaj vode; 97,5% sterilne, apirogene vode - niski sadržaj krutih tvari, 2,5% poliakrilamida - izmjena vode s okolnim tkivom - ne-resorptivan, dugotrajni rezultati - nealergen - postojan na migracije - visoke elastičnosti - visoke stabilnosti - neutralni pH - bez sitnih komadića u suspenziji - bez stvaranja tvrdog tkiva - imunološki inaktivan - opširna popratna klinička dokumentacija - spreman za upotrebu, jednostavan za injektiranje - igla od 27G – minimalna bol Pogledajte ove primjere i zamislite što bi sve Aquamid® mogao učiniti za Vas.

Učinkovitost AquamidaVolumen usana Ukupna količina Aquamida: 3ml Broj procedura: 2 Ova žena je htjela atraktivniji oblik usana i izjednačiti volumen gornje i donje usne.
Učinkovitost AquamidaVolumen usana
Učinkovitost AquamidaNazolabijalne bore Ukupna količina Aquamida: 3ml Broj procedura: 2 Ova žena je htjela zagladiti duboke bore koje idu od nosa do vanjskih kuteva usana.
Učinkovitost AquamidaDuboka glabelarna bora
Učinkovitost AquamidaPovećanje brade Ukupna količina Aquamida: 2.5ml Broj procedura: 3
Učinkovitost AquamidaKorekcija nosa Sedlasti nos
Učinkovitost AquamidaDuboke mentolabijalne bore Ukupna količina Aquamida: 4ml Broj procedura: 2
Bore od kuteva usana prema dolje davale su ovoj ženi nepotreban izraz kao da se stalno mršti. Lijeva bora je bila jače izražena od desne. Primila je injekciju Aquamid® punila na obje strane usta u dva navrata. Po njenim riječima aplikacija je bila gotovo bezbolna, i uslijedila je oteklina. Četiri godine kasnije još uvijek je zadovoljna s rezultatom koji je ostao nepromijenjen.